Over ons

HomeOver ons

Uw totaal installateur

DirectEenLoodgieter Utrecht is een zelfstandige organisatie die efficiënt, flexibel maar bovenal snel opereert in de regio Utrecht. Wij bieden een 24-uurs service aan die mogelijk maakt dat wanneer u een probleem heeft wij binnen een uur bij u op de stoep kunnen staan om het probleem op te lossen.

Voor al uw wensen op het gebied van loodgieters, sanitair, gas-, water- en verwarmingstechniek, bent u bij ons aan het juiste adres.

Met ruim 10 jaar ervaring weten wij precies waar wij mee bezig zijn en kunnen we u daarom zekerheid en expertise bieden.

Wij zijn tevens gespecialiseerd in het renoveren van badkamers en het vervangen van ketels.

Bekijk ook eens

VCA Gecertificeerd

Wij zijn een erkend technisch installateur, daarnaast zijn wij VCA gecertificeerd. Twee zekerheden voor uw veiligheid. Wij hebben een zelfstandige organisatie waarmee wij snel, flexibel en efficiënt opereren in de regio Noord-Brabant.
Wij zijn de specialist op het gebied van totaalonderhoud voor uw vastgoed.

Missie en visie

Bij ons draait alles om kwaliteit en continuïteit. Kwaliteit in ons werk en continuïteit voor onze onderneming. Bij ons bedrijf staat de zorg voor onze medewerkers en voor onze klanten centraal. Op korte- en op lange termijn. Daarom leven we in het nu en denken we aan de toekomst. Daarbij zijn betrouwbaarheid, loyaliteit en duurzaamheid onze kernwaarden.

Ons doel is niet de grootste te zijn. Wel de beste. Daarvoor stellen we hoge eisen aan onze medewerkers. Zij vallen op door hun ambitie en hun drang zich blijvend te ontwikkelen, zowel in technische aspecten, als in klantgerichtheid en dienstverlening. Daarbij is het realiseren van een installatie, vooral een kwestie van teamwork. Tussen u en onze professionals. Samenwerking leidt uiteindelijk altijd tot het beste resultaat!

DESIGNED BY KBD-DESIGN